SELECT `p`.`product_id`
FROM `j25_redshop_product` AS `p`
LEFT JOIN `j25_redshop_product_category_xref` AS `pc` ON `pc`.`product_id` = `p`.`product_id`
WHERE `p`.`published` = 1 AND `p`.`expired` = 0 AND `p`.`product_parent_id` = 0
GROUP BY `p`.`product_id`
ORDER BY p.product_number ASC, pc.product_id ASC

Transportvogne

Lagervogne med skubbebøjle

Bredt udvalg af lagervogne med skubbebøjle.

Lagervogne med for og bagsmæk

Praktiske lagervogne til intern transport.


Lagervogne med 3 sider

Lagervogne med høje sider på 3 sider - gitter eller faste.

Lagervogne med 4 sider

Lagervogne med høje sider hele vejen rundt om ladet - gitter eller faste.

Elektrisk kørende lagervogne

Letter den interne transport.

Lagerhunde

Enkel og hurtig transport af f.eks. kasser, værktøj og kan fås med 2 etager. Gør det nemt for dig selv og bestil en lagerhund - En lagermands bedste ven.   

Lagervogne for & med plastkasser

Fleksibel og praktisk opbevaringsvogn.

ESD- transportvogne

Anvendes i ESD områder

 

Flaske & Tromlevogne

Ilt og gas vogn. Gasflaskevogn. Tromlevogn. Stålflaske vægbeslag. Tromlevipper.

Stort udvalg af transportvogne

Mangler din virksomhed én eller flere transportvogne? Så lad Dansk Niels Bo hjælpe. Vi har et stort udvalg af transportvogne til forskellige former for transport, som fås i mange størrelser, med og uden hylder, med høj og lav bæreevne.Vores vogne er bl.a. velgenet til industrier som; Produktion og lager, fødevareindustrien, køkken, butik og detail, og kontoret + meget mere!.   

En vogn til ethvert behov

Du kan få mange typer af transportvogne, alt fra rulleborde, sækkevogne, butiksvogne, pladevogne til værkstedsvogne med flere. Alle til faste lave priser. Køb online nu. Vi har transportvogne til enhver form for transport. Her på siden kan du finde den eller de transportvogne, som din virksomhed står og mangler.

Vi forstår behovet for transportvogne. Vi forstår hvor vigtigt det er at have en ordentlig vogn. Derfor har vi bredt sortiment der kan tilfredsstille så mange forskellige transport behov som muligt. Så du kan finde den helt rette vogn til dit behov.

Populære vogne

Du kan bl.a. se vores store udvalg af palle- og løfteudstyr, hvor vi har løftere i forskellige kvaliteter og priser. Vi har bl.a. palleløftere med vægt som næsten er uundværlig på lageret, og med sådan en kan man veje de forskellige paller og hurtigt få et overblik over lasten. Vi tilbyder også sakseløftere, som letter sortering, pluk og distributionsarbejdet. Med og uden motor, som nemt kan hæves og sænkes så den har den rette højde.  Ligeledes, et effektivt redskab som også skåner din ryg og nakke, og dermed kan forbedre arbejdsmiljøet på arbejdspladsen eller på hobbyværksted. Simpelt redskab, men mange fordele. Løftebordsvogne, Multitrolleys, ¼ palleløftervogne og meget mere.

Se vores store udvalg af Palle- og løfteudstyr her

 

Mangler du en vogn til at have alt dit værktøj i? Så har vi løsningen! Vi har værkstedvogne med bæreevne fra 100-500 kg.  Og med masser af tilbehør. Værkstedsvogne er et vigtigt redskab, da man både kan benytte den som opbevaring og samtidig transport. Værktøj kan være rigtig tung at bære rundt med hvis man f.eks. skal ordne noget i en maskine, derfor bør man investere i en værkstedsvogn, så man kan nemt og hurtigt kan komme rundt med tingene.

Se vores udvalg af værkstedsvogne her

 

Hvis du mangler hjul til transportvogne, så vi forskellige gummihjul bl.a. afsmitningsfrie gummihjul, lydløse hjul og punkterfri hjul. Stort udvalg i mange forskellige millimetermål og forskellige typer hjul som sikkert passer til din transportvogn.

Se alle vores gummihjul til transportvogne her

Nielsbo.dk bruger cookies til at give dig en god oplevelse og til at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre brugeroplevelsen
Læs mere>>
Godkend