Hos Dansk Niels Bo kan både private og erhvervsdrivende handle på vores webshop. Vi har et stort udvalg, på 20.000 varenumre på lager, som både dækker vores private- og erhvervskunders behov.

Stærk partner for virksomheder og offentlige institutioner

Har du brug for lager- og transportudstyr i forbindelse med dit erhverv? Så har du fundet det rigtige sted. Vores medarbejdere er vant til at servicere vores mange professionelle erhvervskunder. Vi tilbyder personlig rådgivning og løsninger, der understøtter din forretning. Vi tilbyder vores erhvervskunder gunstige fordele, såsom muligheden for at oprette fakturaaftale, handle på kredit og gode betalingsbetingelser. For ikke at gemme, at du som offentlig virksomhed også kan betale via elektronisk faktura (EAN).

Faglig vejledning til private kunder

Private kunder kan selvfølgelig også handle hos os. Du kan altid få rådgivning og vejledning, hvis du er i tvivl om, hvilke varer du har brug for. Vores privatkunder skal dog betale med kreditkort eller Mobilepay, når de handler på shoppen.

Hvad end du er privat eller erhvervskunde, så er du altid velkommen til at kontakte os, så kan vi drøfte dine behov og finde den helt rigtige løsning for dig.