SELECT `p`.`product_id`
FROM `j25_redshop_product` AS `p`
LEFT JOIN `j25_redshop_product_category_xref` AS `pc` ON `pc`.`product_id` = `p`.`product_id`
WHERE `p`.`published` = 1 AND `p`.`expired` = 0 AND `p`.`product_parent_id` = 0
GROUP BY `p`.`product_id`
ORDER BY p.product_number ASC, pc.product_id ASC

Plastkasser

Lagerkasser
Lagerkasser i mange forskellige varianter og farver.
Reoler med reolkasser

Forskellige varianter med og uden hjul.

Plastkufferter
Forskellige kufferter i euronorm mål.  
 Sammenklappelige kasser

Sammenklappelige transportkasser

Perforerede kasser

Velegnet til transport af levnedsmidler.

Specialkasser
Kæmpe udvalg af specialkasser til ethvert behov. Bl.a. opbevaring af fødevarer,  termokasser med kølelegmer, skuffer og æsker ideel til opbevaring af smådele, hængemappekasser hvor du kan opbevare dine ringbind og lign, stabelbare kasser i specialmål, Ydermere er der også mulighed for påtryk af logo. Plus meget mere! 
Kar - Bigbokse

Stabel, stakbare, fødevarer godkendte eller glasfiberforstærket

Tanke
Rund og firkantet, med og uden gitter. Mulighed for aftapning  
Plastkasser til ethvert behov – se vores store udvalg her: Søger du plastkasser til værkstedet, lageret eller kontoret? Så er du landet det rigtige sted. Dansk Niels Bo har Danmarks største udvalg af plastkasser, herunder: EURO-kasser, transportkasser, lagerkasser, stabel og stakbare kasser, opbevaringskasser med flere. Ønsker du plastkasser i en bestemt farve, størrelse eller med logo, så klarer vi også den. Vi råder over et stort lager centalt placeret i Danmark, hvor du kan få plastkasser til faste lave priser. Vi har plastkasser der kan stables, foldes og sættes oven i hinanden og med og uden låg. Vi har plastkasser til ethvert behov - også til fødevareindustrien. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til vores plastkasser. Vi sidder klar ved telefonen til at besvare dine spørgsmål. Bestiller du plastkasser eller andre varer i webshoppen for mere end 1500 kroner, tilbyder vi fragtfri levering i hele Danmark.
Nielsbo.dk bruger cookies til at give dig en god oplevelse og til at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre brugeroplevelsen
Læs mere>>
Godkend