El-Trappesækkevogne Bæreevne op til 170kg

God solid el-trappevogn fra Liftkar.El-Trappesækkevogne Bæreevne op til 330kg

Til ekstremt tunge løfteopgaver på trapper, anbefaler vi HD-serien, som er den kraftigste serie af el-trappesækkevogne. Det er den bedste løsning til transport af høj og tung last på alle former for trappetrin. Det være alt fra fordelingsskabe, drikkeautomater, spillemaskiner til tunge opstablede kasser.

El-trappesækkevognen er modulopbygget og har en bæreevne op til 330 kg.

El-persontransporter til trapper

Persontransporter med el-motor og automatisk bremser. Optil 160 kg.

Eltrappesækkevogne - gør de tunge løft på trapper lettere

Dansk Niels Bo er forhandler af Liftkar, som er verdens lettelse og hurtigste trappesækkevogn med elmotor. Den gør dine løfteopgaver på trapper til en leg. Eltrappesækkevognen fungerer ved, at den trækker sig selv op på det næste trappetrin ved hjælp af et par ekstra ben/hjul, som drives af elmotoren. Ned ad trapper arbejder motoren som en slags hvirvelstrømsbremse, og du kan derfor komme ned ad trapper med tung last uden at opleve bump. Trappesækkevognen med elmotor er enkel og nem at betjene, og så har eltrappesækkevognen den fordel, at den også kan bruges ved for eksempel smalle vindeltrapper.

Når du ikke har behov for at køre på trapper, kan batteriboksen fjernes med et snuptag, og eltrappesækkevognen kan bruges som en almindelig sækkevogn.   

 

Nielsbo.dk bruger cookies til at give dig en god oplevelse og til at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre brugeroplevelsen
Læs mere>>
Godkend