SELECT `p`.`product_id`
FROM `j25_redshop_product` AS `p`
LEFT JOIN `j25_redshop_product_category_xref` AS `pc` ON `pc`.`product_id` = `p`.`product_id`
WHERE `p`.`published` = 1 AND `p`.`expired` = 0 AND `p`.`product_parent_id` = 0
GROUP BY `p`.`product_id`
ORDER BY pc.ordering ASC, pc.product_id ASC

Rulleborde

Rullebord – Et praktisk redskab

Rulleborde er praktiske redskaber som er ideelle til industrien, værkstedet, lageret eller måske kontoret. Et simpelt og effektivt redskab til at skabe de bedste forudsætninger for transport af mindre ting, og samtidig er ergonomisk optimal. Så du undgår at slæbe f.eks. kontorartikler, madvarer eller mindre ting til produktionen, som kan give slid i ryg, skuldre og nakke. Gør din arbejdsdag lettere og bestil et rullebord.

Kæmpe sortiment

Hos Dansk Niels Bo tilbyder vi kæmpe sortiment af rulleborde som kan dække ethvert behov og til alle typer virksomheder. Vores sortiment spænder fra: Rulleborde med mange forskellige etager, varianter og størrelser, med bakker, med stålkanter, klap borde, lagerhunde + kæmpe sortiment af tilbehør og meget mere!  

 

Udnyt vores erfaring - Kontakt Dansk Niels Bo

Det kan være svært at vælge det rette rullebord eller tilbehør, så kan du med fordel kontakte os, så vi sikrer at du får den helt rigtige løsning.

Nielsbo.dk bruger cookies til at give dig en god oplevelse og til at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre brugeroplevelsen
Læs mere>>
Godkend