SELECT `p`.`product_id`
FROM `j25_redshop_product` AS `p`
LEFT JOIN `j25_redshop_product_category_xref` AS `pc` ON `pc`.`product_id` = `p`.`product_id`
WHERE `p`.`published` = 1 AND `p`.`expired` = 0 AND `p`.`product_parent_id` = 0
GROUP BY `p`.`product_id`
ORDER BY pc.ordering ASC, pc.product_id ASC

Ladvogne

Ladvogne i rigtig mange varianter!

Skal du fragte store og tunge genstande rundt omkring? Så er en ladvogn det perfekte match til dig! Vores ladvogne findes i alle mulige forskellige størrelser og man kan købe en helt masse forskellige variation af platformsvognene. En ladvogn er et genialt værktøj, til når du skal transportere tunge materialer. Dette kan være inventar, vare, produktionsmateriale eller andet som der står og fylder på lageret.

Vores standard ladvogne fås fra 1200 mm til 2000 mm i længden og 800 mm - 900 mm i bredden. Du kan derfor få plads til lidt af hvert på vognen! Udover dette tilbyder vi også, at du kan installere en kobling, så ladvognen kan kobles sammen med andre vogne. Vi har også et styr med øje, som gør at du kan koble vognen til en anden, eller også kan du koble den til et køretøj, hvis genstandene der er placeret på ladvognen, er for tunge til at man selv kan trække det. Vi tilbyder også forskellige hjul, på vores ladvogne, her tilbyder vi massive gummihjul samt luftgummi hjul. Hvis du skal transportere ting, som ikke står helt fast, eller ting som du gerne vil undgå at skade, har vi også vores ladvogne med træsider og gittersider. Disse fås i de samme mål, som nævnt før, dog kan du få både lave og høje gittersider. Her kan du få gitter i højderne 600 mm på vores lave gittersider, og på vores høje tilbyder vi en højde på 1000 mm. Dette er derfor en sikker måde, at transportere din genstande der har en vægt på op til 1250 kg, uden at de skulle falde og få en skade. Og udover dette sparer du også skader på ryg, eller andre skavanker hvis du skulle bære rundt på tingene selv.

Industrivogne til det helt tunge og det store lager

Har du brug for at flytte ting, der har en større vægt end 1250 kg? Så tag et kig på vores industrivogne her. Disse påhængsvogne kan tilkobles et køretøj med kobling, og kan på denne måde transportere rundt. Disse vogne går fra bæreevner på 2 til 3 tons. Hvis du eksempelvis har maskiner, eller andet med stor vægt, der skal flyttes rundt på, kan industrivogne her være en løsning til transport af disse. Vores industrivogne fås både med almindelig styring, man kan også fås med bag styring som gør vognen mere ergonomisk, og derfor lettere at køre rundt med.

Industri Vognene er det perfekte redskab til det kæmpestore lager, hvor man skal transportere ting, frem og tilbage på længere afstande. Typisk vil der være brug for større redskaber her, til at fragte blandt andet, redskaber, vare, maskiner og råvare, som skal transporteres til en anden ende af lageret. Ligesom vores ladvogne tilbyder vi også forskellige varianter af industrivogne. Du kan få høje stolper i hjørnerne, træsider med vandfast krydsfiner og stålgitter enten kun til enderne på vognen eller hele vejen rundt, i højderne 600 eller 1000 mm.

Er størstedelen af dine elementer, længere end på vores industrivogne, og har måske en mere ujævn overflade, kan du tage et kig på vores langgodsvogne, disse er specielt bygget til sådanne elementer.

Kig på vores langgodsvogne her!

Har du spørgsmål eller andet du gerne vil have svar på så kontakt os, og så sørger vi får at du nok skal få svar!

Nielsbo.dk bruger cookies til at give dig en god oplevelse og til at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre brugeroplevelsen
Læs mere>>
Godkend