search w

Fri fragt over 1.500 DKK Gratis konsulentbesøg Kredit eller fakturaaftale Kundesupport +45 75 94 58 00

Flaske & Tromlevogne

Ilt og gas vogn. Gasflaskevogn. Tromlevogn. Stålflaske vægbeslag. Tromlevipper.

Styr på flaskerne og tønder, med vores Flaske & tromlevogne. Ilt og gas vogne.

Store flasker og tromler er genstande som er svære at transportere. Man kan aldrig få et godt greb på dem, og de er typisk ekstremt tunge, så de er helt umulige at håndtere. Det er her vores flaskevogne og tromlevogn, er en stor hjælp. Vi har et stort sortiment til håndteringen af dine tønder, så du kan gøres klar til enhver situation. Vi har mange forskellige varianter af tromle- flaskevogne. Vi har alt fra sækkevogne, rullevogne hvor du kan stille dine tønder og flasker på. Vogne med vippefunktion, til tømninger, vogne til at transportere flere og meget andet. Så tag et kig på vores sortiment, og lade dig inspirere til hvor du kunne dække nogle behov.

Leder du efter en helt ordinær sækkevogn? Så klik her!

Gør dine tønder og flasker håndgribelige

Som nævnt før er tønder og flasker typisk ekstremt tunge, og har meget tit ikke et håndtag eller andet til at tage fat i, for at du kan bære det. Her har vi så vores ordinære Tromle- og flaskevogne, hvor dine flasker og tromler kan placeres på, og du så kan trække dem med håndtagene på vognene.

Først har vi vores tromlevogne, disse er bygget specielt til tønder, for at gøre transporteringen meget lettere her. Vognene har 2 små gafler i enden, som du skubber ind under tønden, og derfra kan tilte tønden bagud. Er det en tønde med meget stor vægt, skal du ikke være bange for, at alt vægten vil lande på dig. Der er indbygget støttefod, så du kan stille tromlevognen og holde den stabil. Er vægten på tønden så tung at du ikke har mulighed for at bære den selv, kan vognen også fås med støttehjul. Dette gør at du ikke risikerer skader, og det bliver en meget mere effektiv transportering, da du blot skal skubbe tromlevognen, for at rykke på tønden. Hvis du har plasttromler, har vi også vores tromlevogn speciallavet til disse. Alle tromlevognene fås med massive eller luftgummi hjul

Se vores tromlevogne med plasttromler her!

Har du lidt mere specifikke behov, har vi også nogle vogne med specielle funktioner. Først og fremmest har vi vores tromle vipper. Skal du have transporteret og tømt dine tønder let, så kig på denne. Vognen har indbygget vippefunktion, så du let kan tippe den på siden og hælde indholdet ud, eller bare til en let transportering. Når tromlen skal på, skal du bare vippe du vognen ved siden af, og kan derfra spænde tromlen fast, så den ikke glider af.

Har du stål flasker som skal transporteres, har vi først og fremmest vores normale stål flaskevogne, som kan fås i mange forskellige størrelser og variation til, for eksempel, at bære 2 flasker ad gangen og meget mere. Skulle du dog komme ud for en situation at skulle transportere dine stålflasker op ad trapper, kan dette være en svær opgave med den normale flaskevogne. Her har vi vores trappe flaskevogn. Flaskevognen har installeret 3 hjul på hver side med drejefunktion, som gør det let at komme op ad trapperne. For hvert trin, drejes de 3 hjul som sikre dig en nem transport op ad trappen.

Se vores trappe stålflaskevogn her!

Vi har mange flere forskellige redskaber til dine flaske og tromler, så skulle du have ting du er i tvivl om, eller vil vide mere om så kontakt nielsbo.dk på telefon: 75 94 58 00 eller mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.