SELECT `p`.`product_id`
FROM `j25_redshop_product` AS `p`
LEFT JOIN `j25_redshop_product_category_xref` AS `pc` ON `pc`.`product_id` = `p`.`product_id`
WHERE `p`.`published` = 1 AND `p`.`expired` = 0 AND `p`.`product_parent_id` = 0
GROUP BY `p`.`product_id`
ORDER BY p.product_name ASC, pc.product_id ASC

Reoler med reolkasser

Ophængsstativer

Forskellige varianter  - enkelt eller dobbeltsidet

Rullevogne til kasser

Forskellige vogne med og uden plastkasser

Kassereoler
Hos Dansk Niels Bo tilbyder vi kassereoler i flere forskellige varianter. Har vi ikke nogen der passer til dit behov? Så kontakt os i dag. 
Skabe med reolkasser

Forskellige størrelser og varianter

Kassereoler med RK kasser

Kan udbygges med tilbygningsfelt

Forskellige varianter med og uden hjul.

Gør let for dig selv og bestil en reol med reolkasser

Reolkasser kan hjælpe dig med at holde overblik og strukturerer alle de små dele/komponenter du har. Hvis man mister en lille komponent eller simpelthen ikke kan finde den, så spilder man utrolig meget tid på ingenting. Med en reol med reolkasser gør man det nemmere for sig selv og den kommer med mange fordele. Den hjælper bl.a. med pladsoptimering, effektivisering af arbejdsprocessen, struktur og overblik. Jamen, hvilke reolkasser passer til reolerne? Fortvivl ej, vi sælger både reolerne med og uden kasser, med den tanke, at det skal dejligt, hurtigt og nemt for vores kunder. Vi tilbyder bl.a. Ophængstativer, Rullevogne, kassereoler, skabe til reolkasser og kassereoler med RK kasser.

Opbevaringsløsninger til ethvert behov

Vi tilbyder bl.a. Rullevogne til kasser til dig som mangler en mobil opbevaringsløsning. Rullevognene fås med og uden kasser og i forskellige højder, så kan du kan tilpasse den som du vil. Hvis man ønsker med kasser, så leveres rullevognene med RaterPlan reolkasser som fås i flere forskellige farver. Rullevognene er pulverlakeret i lysegrå (RAL 7035) og leveres med 2 fastehjul og 2 drejehjul.

Hvis du har mere ømtålige komponenter/dele, så kan vi anbefale vores Skabe med reolkasser.

Stålskabene leveres med hylder, samt tilhørende reolkasser. Stålskabene er produceret i pulverlakeret stål, i farven lysegrå (RAL 7035). Skabene er også aflåselige for sikker opbevaring og leveres med to nøgler. Så hvis du ønsker udnytte den knappe plads, strukturerer komponenterne og samtidig har mulighed for at aflåse, så bør du tage et kig på vores stålskabe med reolkassser. Vi tilbyder skabene i forskellige størrelser og varianter.

Hvis det ikke falder i din smag, behov og præference, så tag et kig på vores andre reoler med reolkasser.

Du vil bl.a. finde Ophængsstativer, Kassereoler med RK kasser og meget mere! Vi tilbyder også tilbehør til de forskellige serier, så skal du bare klikke ind på de forskellige kategorier og se tilbehøret.

Fandt du ikke noget der passer til dit behov? Så kontakt Dansk Niels Bo, så finder vi en løsning til dit behov. Her os kan du altid få en snak om de rette løsninger til dit behov for lager- og transportudstyr.

Vi kan kontaktes på:

Tlf: 45+ 75 94 58 00

Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Nielsbo.dk bruger cookies til at give dig en god oplevelse og til at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre brugeroplevelsen
Læs mere>>
Godkend