SELECT `p`.`product_id`
FROM `j25_redshop_product` AS `p`
LEFT JOIN `j25_redshop_product_category_xref` AS `pc` ON `pc`.`product_id` = `p`.`product_id`
WHERE `p`.`published` = 1 AND `p`.`expired` = 0 AND `p`.`product_parent_id` = 0
GROUP BY `p`.`product_id`
ORDER BY pc.ordering ASC, pc.product_id ASC

LA-KA-PE Transportkasser

LA-KA-PE 300 x 200

Varianter: 2
Farver: 5

LA-KA-PE 400 x 300

Varianter: 6
Farver: 5

LA-KA-PE 600 x 400

Varianter: 6
Farver: 5

LA-KA-PE 800 x 600

Varianter: 2
Farver: 5

Stabelbare transportkasser velegnet til brug på rullebaner.

LA-KA-PE – Tysk håndværk

LA-KA-PE er en tysk plastik producent, som blev grundlagt 1963. LA-KA-PE producere flere forskellige plastik beholdere, i høj kvalitet med fokus på miljø- og brugervenlighed.  I deres lange levetid, har de arbejdet sig op på det tyske marked, og er blevet blandt de største leverandører, af lager- og driftsudstyr. Alle deres produkter er af miljøvenlig plastik, og har været Co2 Neutral siden 2005.

Disse begrundelser har gjort at vi hos Nielsbo.dk, har sørget for at tilbyde disse LA-KA-PE plastik beholdere, og garanterer billige priser og høj kvalitet!

LA-KA-PE EURO-kasser

Mangler du kasser til nem levering, og transportering? Så kig her på vores LA-KA-PE Euro-kasser. Kasserne er af høj kvalitet, og er både bruger- og miljøvenlige og samtidig er prissat i lave billige priser. Kasserne fås i flere forskellige størrelser, og fås i 5 forskellige farver nemlig:  blå, gul, grå, rød og grøn. Dette gør det muligt og nemt for dig, at sortere dine varer, i de farvede kasser. Det gør det nemt at finde de rigtige ting, og sparer dig tid.

Udover at spare tid, er det også muligt at spare en del plads, med LA-KA-PE euro kasserne. Kasserne kan nemlig nem stabels, og passer perfekt til at blive stablet på europaller. Udover dette er kasserne af Polypropylen plast, fødevare godkendte og kan tåle temperaturer fra -20° til +80°.

Vi tilbyder også perforerede LA-KA-PE plast kasser i eurostørrelser, klik her for at se dem!

Størrelser du har brug for!

Kasserne fås i 4 standard længde og bredde mål, disse er: 300 x 200mm, 400 x 300mm, 600 x 400mm og 800 x 600mm. Er disse størrelser ikke nok til dine behov, fås de også med mange forskellige højder, i deres respektive længde og bredde mål. Det er derfor altid muligt for dig, at finde lige præcis de kasser som du, eller virksomheden har brug for. Ønsker du ekstra sikkerhed, så har vi også låg hertil så du kan pakke dine produkter ekstra godt ind.

Spørgsmål til vores LA-KA-PE eurokasser, eller ønsker du at vide mere om LA-KA-PE mærket? Så ring ind til nielsbo.dk på : 75 94 58 00 eller skriv en mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Nielsbo.dk bruger cookies til at give dig en god oplevelse og til at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre brugeroplevelsen
Læs mere>>
Godkend