search w

Fri fragt over 1.500 DKK Gratis konsulentbesøg Kredit eller fakturaaftale Kundesupport +45 75 94 58 00

Dunke-Plastlågfade

Gem din væske med Dunke og plastlågfad!

Væske er en større udfordring at opbevarer og tranportere, iforhold til andet solidt gods, grundet at væsken skal lukkes tæt sammen så det ikke spilder alle steder. Der har vi her hos Nielsbo.dk flere forskellige dunke, plastlåg fade og tønder til lige præcis dit behov!

Sikker opbevaring i plasttønder!

Hos Nielsbo.dk har vi, flere forskellige størrelse plast-tønder. Vi tilbyder tønder fra størrelserne 30 liter op til 220 liter. Udover at tilbyde forskellige størrelser, har vi også spændebånd på alle vores tønder. Dette sikre dig at at tønderne er lukket tæt fast, så du næsten kan kaste rundt med dem, uden at de ville åbne i låget.

Vores 30 til 60 liter tønder, har også allesammen indbygget 2 håndtag, for at gøre det lettere for dig, at bære rundt på dem.

Alle vores Plasttønder er fødevaregodkendte, og gør derfor det muligt for dig at transportere, eller opbevare diverse fødevare. Samtidig med at være fødevaregodkendte, er tønderne også UN-godkendte. Dette gør dem derfor velegnet til farligt gods såsom kemikalier og andet, og er derfor brugbar inden for, medicinalindustrien, udvindingsindustrien  og pharmaindustrien.

Skulle du stå, og bruge mere end 1 tønde, kan du altid se på vores tilbud på 6 tønder, til diverse priser afhængig af størrelser. 

Se vores tilbud her på plasttønder her!

 

Plastfade og dunke i mange varianter!

Har du produkter, som ikke behøves at blive lukket lige så tæt, som en plastiktønde gør, har vi også forskellige plastfade hos os. Først og fremmest, har vi vores plastfade med låg og åbning i bunden. Så når du skal bruge noget af væsken, kan du let tappe fra åbningen i bunden. Disse komme i størrelser fra 10 L til  500 L, så der er lige præcis den størrelse, du har brug for. Alle plastdunkene har hank eller 2 hængsler, til at let kunne transportere dem manuelt. Udover at tilbyde dem med et standard låg, har vi også plastfade med skruelåg, til at sikre en tættere lukning. Disse fås fra 6 L til 68 L  og sammen med vores plastfade med almindelige låg, er de allesammen fødevaregodkendt og tåler de fleste syrer og baser.

Skal du bruge dunke til et mere specifikt, og opbevaring tilbyder vi her hos Nielsbo.dk benzindunke.  Disse fås i størrelserne 25 L til 53 L, og der medfølges på begge to en håndpumpe. Dette gør det derfor let for dig, at fylde dine maskiner og andet op med benzin, uden risikoen for at spilde. Nu hvor man har muligheden for at bruge en pumpe i stedet, for at skulle manuelt hælde. På vores 53L benzindunk medfølger der også hjul på, for let transportering rundt, for at gøre det lettere for dig.

Se vores benzindunke her!

Skulle du have eventuelle spørgsmål eller har brug for hjælp, kontakt os på 75 94 88 00, eller på mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.. Husk hvis der bestilles for over 1500,- DKK ekskl. moms tilbyder vi fri levering!