search w

Fri fragt over 1.500 DKK Gratis konsulentbesøg Kredit eller fakturaaftale Kundesupport +45 75 94 58 00

Sådan vælger du den rigtige model af El-trappesækkevogne!

Når der arbejdes på lager, eller andre steder hvor der skal køres eller flyttes tunge ting, og der ikke haves det rigtige udstyr, kan det tit ende galt. Der ses tit at der forekommer skader og andet på medarbejdende grundet forkerte løft, dårlig komfort og mange andre ting. Dette er den 2. største årsag til sygemeldinger, ikke nok med at det er forfærdeligt, er det også er meget dyrt for virksomheden, og effektiviteten falder. Disse slags skader sker hyppigt, når der arbejdes på trapper. Trapperne er mange gange ubekvemt at arbejde på, som der resultere i både skadelige løft, grundet den minimale plads, samt glide ulykker hvor man står ustabilt og ender med at falde, som der resulterer i endnu større skader. Måden at forebygge disse skader, er her at anvende det rigtige udstyr.

Et godt eksempel her vil være at anvende diverse sækkevogne eller trappesækkevogne. De gør arbejdet lettere for dig, dog kræves der stadig brug masser kræfter, og der er stadig en risiko for diverse skader ved brug af almindelige sække og trappesækkevogne. Så hvordan gør man sig helt skadefri ved transport op ad trapper? Det kan du med Sano’s El-trappesækkevogne.

 

 

Vores forskellige modeller af El-trappesækkevogne og persontransportere!

Her hos Nielsbo.dk har vi flere forskellige el-trappesækkevogne, men så kan man hurtigt blive i tvivl. Hvilken el-trappesækkevogn skal jeg vælge, hvad har jeg behov for? Her skal du ikke blive i tvivl, vores el-trappesækkevogne er specialiseret til forskellige situationer, og kan fås med forskellige bæreevne. Vi tilbyder 3 forskellige kategorier, hvor der herunder er forskellige modeller. På vogne til gods fra 110-170kg har vi 4 modeller; Ergo, Uni, Fold-L og Fold. Til den tungere last op til 330 kg har vi Uni, Fold, Dolly og Fold Dolly, og til sidst vores persontransporter her har vi Uni, Fold, PT s, PT Outdoor, Adapt og PTR.

 

elektrisk-trappesaekkevognSA-030-716

 

 

El-trappesækkevogne til det mellem tunge gods

Er det til det knap så tunge gods der skal transporteres? Så bør du overveje at købe en sækkevogn med bæreevne op til 170kg. Som nævnt overstående har vi 4 modeller; Ergo, Uni, Fold-L og fold.

 

 • Uni er lavet til at minde så meget som en normal sækkevogn, som muligt. Den har et velkendt håndtag, og er derfor hurtigt nem, at få styr på at bruge. Den er ideel til ølkasser, vandtanke, papir stakke og andet.
 • Ergo er en sækkevogn, der fokuserer på at man holder en ret stående stilling, op ad trapperne og holder perfekt kontrol over godset transporteret. Den er ideel for ting som, øltønder, plasttønder, stakke af dæk og andet.
 • Fold-L og Fold er begge to sækkevogne som er perfekte til at transportere højlast, dette kan være store maskiner, høje cylindere med f.eks. oxygen, stakke af store stole og andet. Her er Fold-L og fold lavet til at sikre dig at holde din last balanceret, og sørger for at personen der transporterer godset, ikke får overanstrenget ryggen. Fold-L har 2 håndtagsfunktioner, så de kan anvendes til flere situationer, mens Fold 

 

 

SA-060-706

El-trappesækkevogne til det tungeste gods

Er der tale om den ekstra tunge last, bør der kigges på vores vogne til gods op til 330kg. Disse er ekstra robuste el-trappesækkevogne, så de kan holde til det helt tunge. Her har vi 4 modeller; Uni, Fold, Dolly og Fold Dolly.

 • Uni er redskabet som er perfekt til den tunge og høje last, dette er f.eks. Drikkevare automater, større maskiner, stakke af større kasser og meget andet. Grundet dens stærke motor og slanke design, glider den let igennem selv de tætteste trapper uden problemer, så personen der transportere de tunge genstande ingen kræfter skal bruge.
 • Fold er perfekt til kompakte og lave genstande, normalt ved transport af disse vil man skulle bøge sig ned for at holde vægten, og det er disse situationer som der tit ender med, at give skader. Med fold undgår du skader fra en overbelastning ved ryggen og kan gå oprejst op ad trapperne. Håndtaget gør det muligt at bliver placeret så vægten fordeles perfekt, og gør selv de tungeste ting let manøvrerbar.
 • Dolly og Fold Dolly hjælper både på transporten op ad trapperne, og på den flade transport. Når der er tale om virkelige tunge elementer, kan det være svært at selv holde sækkevognen oprejst, uden at man skal bruge hele sin kropsvægt for at holde den oprejst, som igen tit resulterer i skader. Med Dollys støttehjul, som der automatisk kan tages ud, når trapperne er bag en glider du let hen til din destination, effektivt og skade frit. Dolly er UNI versionen til den høje last, og Fold Dolly er til det kompakte.


 

 

 

Transporteringen af personer

SA-045-725

Er det ikke gods der skal transporteres men personer, har vi flere forskellige modeller her, om det er til en person, kørestol eller andet så har vi mange muligheder, med vores 6 varianter; Uni, Fold, PT S, PT outdoor, Adapt og PTR.

 • Uni er lavet til transporten af kørestole op og ned ad trapper, og er skånsom for gulv og trapper når der transporteres. Den er let at bruge, og sørger for en behagelig transport. 
 • Adapt er også en transporter til kørestole, den er lavet til at kunne tilpasse til din kørestols størrelser, og derfor skaber en let og hurtig transport.
 • Fold Er transporteren der tager minimal plads da sædet let kan skubbe sammen, og udover dette allerede er lavet i smalt og småt format, og kan derfor bruges til de smalleste områder uden problemer. Sædet kan let tages af og vaskes eller rengøres. Den er også let, og er derfor perfekt til at blive lagt klar i bilen, så den kan tages med på tur.
 • PT S har høj bæreevne fra 130 til 160 kg, og er udstyret et med blød polstret og ergonomisk sæde. Den sørger for stor sikkerhed ned af trapper, og er let justerbar til at gøre turen ekstra behagelig for både passager og transportør. Den kommer med 3 forskellige farter op ad trapper, og er hovedet saligt til det indendørs brug.
 • PT Outdoor er som sagt i navnet perfekt til det udendørs brug, med dens store og brede hjul gør det den perfekt til at manøvre over humper, og små huller uden problemer. Der er stor fokus på at holde en stor komfort for passageren, og kan let skilles og samles så den er let at få med i bilen.
 • PTR, er en endnu nemmere transporter, og er også perfekt til det udendørs brug. Den sætter fokus på at transportøren kan have en oprejst stilling, og giver nakkestøtte til passager. Den er i ekstra stærk konstruktion, og kan skilles ad for let transport i bilen.

 

 

 

Effektivitet og skånsomt arbejde med El-trappesækkevogne

Disse El-trappesækkevogne og person transportere er de perfekte redskaber til at skåne både dine medarbejdere, men sørger også for at dit arbejde bliver langt mere effektivt, og dette gælder på flere planer. El-trappesækkevognene sørger for at selve transporterings arbejdet bliver langt mere effektivt, og hurtigt. Men sørger også for at sygemeldinger grundet skader mindskes gevaldigt, og sparer derfor tid og penge. Tag et kig ind på vores sortiment og ud fra din nye viden, vælg den el-trappesækkevogn der passer bedst til det som du skal bruge!

Søger du andre metoder til at styrker komforten på din arbejdesplads og mindske dine arbejdeskader og sygmeldinger? Så har vi mange flere til her hos Nielsbo.dk, vi har alt fra arbejdsborde, aflastningsmåtter, arbejdsstole og løftudstyr. Alle disse er med til at styrke sikkerheden og komforten for dine medarbejdere, så dine arbejdeskader reduceres markant og der endes med færre sygmeldinger og alt i alt en langt mere effektiv lagerstyring!