search w

Fri fragt over 1.500 DKK Gratis konsulentbesøg Kredit eller fakturaaftale Kundesupport +45 75 94 58 00

Rullebaner, pakke & Emballage udstyr

Sakserullebaner, Rullebaner, Emballagestativer, Pakningsmateriale.

Alt du har brug for til emballage og indpakning

Har dit lager jeres egen pakkeafdeling, eller er det tid til at få dette? Så kig her på vores pakke og emballage udstyr. Vi har alt fra inventardele såsom sakse- og normale rullebaner, emballage stativer og materialerne til arbejdet med vores pakningsmaterialer. Du sikre dig en hurtig og effektiv pakning, og hvis du gør det selv, vil det blive langt billigere end hvis du skulle have en sekundær virksomhed til det.

Rullebaner, til den effektive proces

Gennem lang periode har rullebanen været det mest effektive koncept inden for lagerarbejde, og er kun blevet overhalet af maskiner. Forskellen her er maskiner er langt dyrere, og hvis der ikke er tale om det helt store lager, vil en maskine være for meget at investere i, for noget der sagtens kunne gøres manuelt.

Vores standard rullebaner fås i mange forskellige længder, delinger og bredder. Bredderne går fra 300-600mm, og kan fås både i stål og plast. Der kan købes lige baner samt sving, så man kan lave sin rullebane til at passe lige præcis, til hvordan dit lager står, og hvad dit behov er.  Svingene kan fås med 45 graders sving og 90 grader. Der kan købes baner med ende stop, og flytbare ende stop.

Søger man noget der er langt mere justerbar, tilbyder vi også sakse rullebaner. Dette er rullebaner som er yderst justerbar, grundet at de er samlet på den måde, at man kan vende og dreje dem alt efter behov. Disse når op til bredder på 800mm og kan også fås i både metal og plastik. Der kan købes koblingspunkter for at samle flere baner sammen, og få en lang bane, hvis dette er behovet.

Udstyr til den hurtige indpakning

Når der skal pakkes vare ind, og andet er det vigtigt at der skal være effektivt og hurtigt. Vi har flere forskellige stativer til pap, papir og folie og film, og plads til flere forskellige størrelser. Først og fremmest har vi vores væghængt stativ. Denne kan holde ruller med størrelserne 250 Ø og 500 Ø, og kommer med forskellige skærebredder. Den væghængte tager minimal plads på lageret, og med den smarte skærer, kan du hurtigt få det papir du ønsker.

Er dette ikke nok til dig, har vi også vores større stativer. Denne kan dog ikke være væghængt, men dette gør derfor at den har en større bærevne og kan bære ruller med 800 mm Ø. Lige som den væghængte, har denne også sin smarte skære, og gør det ekstra effektivt for dig. Er det ikke nok med kapacitet til 1 rulle, har vi også et stativ der kan holde 2. Denne er derfor perfekt, hvis der skal skiftes mellem 2 ruller af forskellige materialer.

Skal du bruge et decideret bord til din pakning, så tage et kig her på vores pakkeborde!

Pakke redskaber og materialer

Har du alt inventaret, og mangler du bare materialer har vi det også her til dig! Vi har alle de materialer du mangler til pakningen, bølgepap, film, indpakningspapir, boblefolie og meget mere. Vi har også diverse slags tape i mange forskellige farver. Ud over materialer har vi også mange smarte udstyr og produkter, der hjælper dig med at effektivisere din pakning, Vi hat tape dispensere, båndvogne, bånd strammere, metal plombere og en plomber stang til stramning. Tag et kig og lad dig inspirerer på vores store sortiment!

Har du spørgsmål? Så ring ind på Nielsbo.dk på: 75 94 58 00 eller skriv en mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.