SELECT `p`.`product_id`
FROM `j25_redshop_product` AS `p`
LEFT JOIN `j25_redshop_product_category_xref` AS `pc` ON `pc`.`product_id` = `p`.`product_id`
WHERE `p`.`published` = 1 AND `p`.`expired` = 0 AND `p`.`product_parent_id` = 0
GROUP BY `p`.`product_id`
ORDER BY p.product_number ASC, pc.product_id ASC

Affaldssortering

Affaldsstativer
Affaldsstativerne er solide, smarte og holder til mange års brug. Lakeret og rustfristål. Vi hos Dansk Niels Bo tilbyder et stort udvalg af affaldsstativer, bl.a. i flere forskellige varrianter og størrelser. 
Affaldsbeholdere
Fremstillet i stål og lakeret eller rustfristål. Kan lev. med sving/løftelåg og med pedal.
Udendørs affaldsbeholdere
Stort udvalg af udendørs affaldsbeholdere i bl.a. Galv./lakeret modeller, Søjle, stående  og væghængte. Stort sortiment af skraldespande.
Pedalspande
Stort udvalg, mange farver, modeller, mærker og størrelser.
Askebægre
Stort udvalg af askebægre til ethvert behov. Askebæger til væg, søjle eller som stående. Med og uden låg. Galv., lakeret eller rustfrie.
Plast affaldsbeholdere

Runde og kvadratiske spande. Med og uden låg samt batteribokse og isspande.

Metalbeholdere
Varmgalvaniseret og lakeret udgave med låg. Fra 20 til 160 liter.
Papirkurve
Plast eller stål, runde eller firkantet fra 7 til 83 liter.
Plastposer - sække
Klare, sorte og andre farver. Fra 4 til 200 liter.
Affaldssortering

Affaldsorteringsbokse i plast eller stål til kontorer, køkken, institutioner etc.  

Stålcontainer med hjul & tipfunktion
Stål/Tipcontainere med hjul. Perfekt til gaffeltruck. Optimerer processen med tipcontainere og gør affaldssorteringen nemmere. Olietæt stålkasse. Kan tippes og understel med indbyggede gaffellommer. Blå og Gule pulverlakeret.
Tipcontainer
Selvtømmende tipcontainer til f.eks. papir, plastik, træ og glas. Effektivisere affaldssorteringen med en tipcontainer, hvilket gør lettere for industrien og andre brancher at sorterer affaldet korrekt. Med gaffellommer gør det let for gaffeltrucken at løfte og tømme den. Optimerer den daglige proces med en tipcontainer.
Kontantbokse

Til kvitteringer og boner. Kan anvendes både uden- og indendørs.

Affaldssortering – få styr på affaldet. Hos Dansk Niels Bo har vi masser af affaldsbeholdere, så du kan få styr på dit affald. Uanset om du har behov for et affaldsstativ, skraldespand, papirkurv, askebægre eller tipcontainer, så har vi løsningen. Vi har alt fra stilfulde affaldsbeholder – både til inden og udendørsbrug - til mere klassiske affaldssystemer. Vi tilbyder affaldssystemer med poser, plast eller stål.  Har du brug for at komme af med lidt større affald kan du også finde forskellige tipcontainer, der kan indeholde større mængder. Disse er særlig velegnede til f.eks. lageret eller udendørs arealerne.Løsninger til affaldssortering Vi markedsfører også en række praktiske systemer til affaldssortering – de være de mere traditionelle plast skraldespande til affaldssorteringsbokse, der findes i mange varianter. Bestiller du affaldssystemer eller andre varer i webshoppen for over kr. 1500 tilbyder vi fragtfri levering i hele Danmark.   
Nielsbo.dk bruger cookies til at give dig en god oplevelse og til at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre brugeroplevelsen
Læs mere>>
Godkend